Posted on: 3. januar 2024 Posted by: nhldraktbutikk Comments: 0
Florida Panthers forlenger seiersrekken på fem kamper mot Arizona Coyotes

3 januar 2024 leverte Florida Panthers en sterk oppvisning i Mullett Arena i Phoenix, Arizona, og forlenget seiersrekken på fem kamper denne sesongen med en 4-1-seier over Arizona Coyotes. Seieren gjør ikke bare Panthers til ett av bare to lag i NHL med minst fem seire på rad denne sesongen, men også til en solid andreplass i Eastern Conference.

Kampen startet med en relativt forsiktig strategi, og begge lagene klarte ikke å skape mange målsjanser. Først 10.46 ut i første periode klarte Carter Verhaeghe, iført Florida Panthers Drakter, å score sitt første mål i kampen og gi laget sitt ledelsen.

I den andre perioden svarte Coyotes’ Alex Kerfoot raskt med å utligne til 1-1, men i den tredje perioden tok Panthers igjen ledelsen med to mål på bare 42 sekunder og utlignet til 3-1.

Begge målene kom fra Panthers’ kjernespillere. Først ut var Sam Reinhart, som med assist fra en lagkamerat klarte å få ballen i mål. Deretter utnyttet Matthew Tkachuk en målvaktsfeil og satte ballen i et tomt mål for å sikre lagets ledelse.

I kampens siste øyeblikk scoret Gustav Forsling, Panthers’ nummer 42 billige ishockey drakter, et mål i tomt mål til sluttresultatet 4-1.

Seieren var viktig for Panthers. Ikke bare fortsatte de seiersrekken, men de viste også at de er et sterkt lag. Panthers ligger for øyeblikket på andreplass i NHLs Eastern Conference, og det forventes at de vil få et større gjennombrudd denne sesongen. Hvis du er en av deres fans, følg med på deres fremtidige kamper!