Posted on: 12. februar 2024 Posted by: nhldraktbutikk Comments: 0
Nashville Predators slo Arizona Coyotes i forlenget spilletid

Nashville Predators slo Arizona Coyotes med 5-4 i en forlenget kamp i lørdagens kamp.

Ryan McDonagh satte shutout-målet 1.36 inn i den forlengede kampen, da han overlistet Arizona coyotes-keeper Connor Ingram.

I seieren hadde Filip Forsberg, Roman Josi, Ryan O’Reilly, Tommy Novak og McDonagh et mål og en assist hver og bidro til at Nashville Predators fikk slutt på en tre kamper lang rekke med tap. Målvakt Juuse Saros, som hadde på seg Nashville Predators drakter, avsluttet kampen med 27 redninger.

Arizona Coyotes, derimot, tapte sin femte kamp på rad, og det var Juuso Valimaki skuffet over: “Det føles ganske skuffende, spesielt måten vi tapte på, vi ga bort kampen.”

Målrekken ble forlenget før Novak reduserte til 4-3 med et håndleddsskudd etter 6:00 av tredje periode, og Forsberg utlignet til 4-4 etter 9:59 av tredje periode, da han avsluttet et rush etter O’Reillys skudd.

O’Reilly scoret det første målet i første periode og ga Nashville Predators en 1-0-ledelse. Arizona Coyotes utlignet imidlertid raskt.

I den andre perioden scoret Josi på en pasning i undertall og ga Nashville Predators ledelsen igjen, men Arizona coyotes utlignet igjen.

Etter hvert som kampen skred frem, var det flere gode prestasjoner fra begge lag nhl drakter i norge, men til slutt klarte Nashville Predators å snu på flisa og vinne kampen med knallhard innsats og godt lagarbeid.