Posted on: 11. mai 2023 Posted by: nhldraktbutikk Comments: 0

Toronto Maple Leafs klarte å unngå eliminering fra NHL-sluttspillet med et 2-1 comeback mot Florida Panthers i Eastern Conference andre runde-serien onsdag. Spillerne i deres Toronto Maple Leafs drakter var veldig mye startet med spenning.

Selv om de for øyeblikket ligger under 3-1, har Toronto Maple Leafs en sjanse til å komme hjem til fredagens kamp og prøve å knytte spillet og fortsette marsjen mot opprykk.

I denne kampen debuterte Toronto Maple Leafs rookie keeper Joseph Woll i sluttspillet, og avsluttet med en solid prestasjon med 24 redninger. Mitchell Marner bidro med et mål og en assist, mens William Nylander også scoret et mål.

Sam Reinhart scoret for Florida Panthers, mens Sergei Bobrovsky kjempet for å holde 23 skudd på mål.

William Nylander scoret først med 3:29 å spille i den andre perioden for å gi Toronto Maple Leafs en 1-0-ledelse.

Like før slutten av kampen hadde John Tavares sjansen til å øke ledelsen, men ble stoppet av Sergei Bobrovsky. Mitchell Marner avsluttet deretter 2-0-målet med et håndleddsskudd på 10:03 av den tredje perioden.

Sam Reinhart reduserte imidlertid til 2-1 12:13 ut i tredje periode, etter at ballen gled forbi Joseph Wolls forsvar og rullet i mål da han skjøt fra innsiden av boksen. billige ishockey drakter

Samlet sett må Toronto Maple Leafs fortsette å spille konsekvent i de kommende kampene for å få flere seire og bygge et solid grunnlag for laget for å gå videre til neste runde i serien.