Posted on: 23. januar 2024 Posted by: nhldraktbutikk Comments: 0
Rangers 5-2 mot Ducks Kreider fører New York til comeback-seier

New York Rangers hentet inn et tomålsunderskudd i tredje periode og slo Anaheim Ducks 5-2 natt til søndag i Honda Center. Seieren brøt Rangers’ to kamper lange tapsserie og økte ledelsen i Metropolitan Division.

Ducks fikk en pangstart og tok ledelsen 2-0 i første periode på et mål av Adam Henrique. Henrique, iført Anaheim Ducks drakter, åpnet scoringen etter 51 sekunder og satte sitt andre mål etter 15.37!

Rangers gikk mer aggressivt til verks i andre periode og tok ledelsen da Vincent Trocheck scoret i powerplay med 1.58 igjen av kampen. Ducks tok likevel med seg en 2-1-ledelse inn i tredje periode.

Rangers gikk på en smell i tredje periode og scoret fire strake mål for å ta kontroll over kampen. Will Culler i New York Rangers-trøye utlignet til 2-2 etter 10.10, og Artemi Panarin ga Rangers ledelsen med et mål i powerplay etter 14.23. Chris Clyde økte ledelsen til 4-2 etter 16.07, og Jimmy Vesey scoret i tomt mål med 36 sekunder igjen av kampen.

Kreider hadde et mål og to målgivende pasninger i kampen, og han var en nøkkelfaktor i Rangers’ comeback. Igor Shesterkin gjorde 16 redninger for Rangers og holdt dem inne i kampen da de lå under med to mål.

Ducks’ angrep, anført av Henrique, Troy Terry og Leo Carlsson, viste glimt av briljans, men klarte ikke å opprettholde produksjonen. Henrique scoret to mål, og Terry og Carlsson hadde to målgivende pasninger hver.

Gratulerer til Rangers som vant denne kampen. De kom tilbake etter å ha ligget under med to mål og tapt to på rad, men de nektet å gi opp. Denne seieren kan være et vendepunkt for Rangers, da det kan gi dem selvtilliten de trenger for å gjøre et dypt sluttspill.

Vil du kjøpe billige nhl ishockey drakt ? Du kan følge min hjemmeside!